Yang Sheng Lifestyle Box

 


Een meer dan 3000 jaar oude manier van gezondheidszorg

samengevat in één unieke schatkist –

de makkelijkste manier om je eigen dokter te worden.

Lifestylebox
–   Theorie   Training  &  Tools   –


Alles wat je nodig hebt om jezelf

gezonder en vitaler te maken.


Een ware boost voor je persoonlijke ontwikkeling.

“You.  You are the Key.  Heal yourself, know yourself, make yourself whole and free.  It will open the Heaven of your heart completely and it will guide you without fail”

Waar deze quote precies vandaan komt staat nog ter discussie.  Wat wel zeker is:  er zit een grote kern van waarheid in. 

Jij bent de sleutel tot jouw gezondheid.  In een tijd waar  leefstijl en zelfzorg zo wijd verspreid is – is het onlogisch om te denken dat de dokter wel alles voor jou oplost.

 

Zorgkosten rijzen de pan uit.  De medische industrie is nauw verweven met farmaceutische belangen.  Business modellen gericht op kosten effectiviteit in plaats van jouw gezondheid… – dan weet je het wel.  Tijd om zelf in actie te komen.

 

 

3 KRACHTIGE manieren voor EMPOWERMENT

   –   De drie dimensies van controle   –  

Controle

van informatie
Kennis is Kracht
 • Inzicht in het ziektebeeld, de oorzaak, het verloop en de mogelijke oplossingen
 • Vanuit welke theoretische achtergrond wil ik het probleem benaderen?
 • Chinese geneeskunde is een ideale keuze hiervoor omdat het een logische manier van denken verreist.

Controle

van beslissing
Jouw Keuze
 • Wie weet welke routes er bewandelt kunnen worden, kiest wat bij hem past
 • Soms is een aanpak via verschillende tools de beste garantie op succes.
 • Chinese geneeskunde biedt een hele waaier aan opties om aan gezondheid te werken.

Controle

van gedrag
Neem Actie
 • Zelf de touwtjes in handen hebben is de krachtigste manier van empowerment
 • Weet wat je doet (informatie) en waarom je het doet (beslissing) - Actie is het resultaat
 • Chinese geneeskunde is praktisch en kent vele makkelijk toe te passen technieken voor verbetering.

De eerste stap op weg naar een blakende gezondheid is het verzamelen van kennis.  Die kennis gebruiken om een strategie te kiezen.  En vervolgens tot uitvoering over gaan.  Wij zullen je laten zien hoe de leefstijlbox precies dat proces ondersteunt.

 

 

Je bent niet alleen

 

Je kent het vast wel.  De vele problemen die onze gezondheidszorg plagen.

 

 • Lang wachttijden in het ziekenhuis
 • De huisarts die je pas over enkele dagen kan zien
 • De ziekteverzekering die elk jaar een flink stuk omhoog gaat zonder dat je extra waarde krijgt
 • Van de ene specialist naar de andere gestuurd zonder dat er een daadwerkelijk antwoord voor je klaar ligt.

 

Je druk maken helpt je natuurlijk geen stap verder.  Evenmin je frustratie uitwerken op het zorgpersoneel.  Maar goed – met rustig blijven alleen is je probleem natuurlijk niet opgelost.  Het beste dat we  dan kunnen doen is het heft in eigen handen nemen.  Zelf een oplossing zoeken.  Dat alleen al geeft je kracht.

 

Toch kan die zoektocht naar oplossingen een ware uitdaging zijn.  Waar moet je beginnen, wie moet je geloven, wat is de beste oplossing?  Een hele hoop problemen dienen zich aan.  Gebrek aan kennis, moeite om te kiezen en daardoor twijfel en een gebrek aan actie.  Soms krijg je wel eens het gevoel alsof je stil komt te staan.

 

Deze gevoelens zijn niet geheel onlogisch.  Zo veel mensen ervaren het immers op dezelfde manier.  Niet zo gek toch!  Er is een veelheid aan informatie, een veelheid aan aanbieders en geneeskunde is nou niet bepaald de simpelste tak van sport.

 

Toch hoeft het niet altijd zo ingewikkeld te zijn.  Natuurlijk is niet ieder probleem simpel op te lossen.  Maar je gezondheid een boost geven in de juiste richting…  Dat kunnen we allemaal! 

 

Een holistische aanpak is daarbij altijd aan te raden.  Denk eraan – het probleem via meerdere wegen benaderen is de beste garantie op resultaat.  Alleen al het lezen van deze pagina zal je blik verbreden en je kans op succes vergroten.

5 thema’s voor een vitaal en lang leven

 

Thema 1 – Kennis

 

Hoe kun je nu gezondheid maximaliseren?  In eerste instantie door een duidelijk beeld te hebben wat gezondheid is.  Niet alleen dat, je wil weten hoe je die gezondheid kunt bevorderen. En als je gezondheid wil bevorderen dan dien je zijn tegenpool te begrijpen. Nl. Ziekte en gebrek.

 

 

Chinese geneeskunde en Yang Sheng (Voeden van het leven) heeft precies die antwoorden.  Het is holistisch en logisch.

Maw. Je vindt er makkelijk informatie over voeding, ziekte, slaappatroon, emoties, enz… Alles hangt nl. aan elkaar vast. Elk onderdeel heeft dezelfde theoretische basis. Dat is wat het makkelijk maakt.

 

Thema 2 – Beweging

 

 

Leven is beweging en zonder beweging is er geen leven. Yang is leven, yang is beweging. Het ultieme yin is de dood. Een deurklink die niet gebruikt wordt roest en zo ook met ons lichaam. Alleen willen we leren het op een correcte manier gebruiken.

 

Een belangrijke sleutel tot gezondheid is dat we lichaam en geest trainen.  En dat op meerdere manieren.   Niet éénzijdig. 

 

Thema 3 – Voeding

 

 

Zelfs Hippocrates – de grondlegger van de Westerse geneeskunde – zei het al:  Voedsel en leefstijl zijn je eerste medicijn.  Voeding is echter meer dan alleen WAT je eet.  Probeer je voeding af te stemmen op de omstandigheden, je persoonlijke constitutie en de seizoenen. 

 

Leer eten in functie van je lichaam en van het seizoen of toestand waarin je verkeert. Eten vanuit wat het met je doet in plaats van waar je trek in hebt. Dat betekent uiteraard niet dat het niet lekker kan zijn. Integendeel. We zullen je laten zien hoe heerlijk gezond eten kan zijn.

 

Thema 4 – Zelfzorg

 

Ondanks dat we bewegen en gezond eten is het bijna onvermijdelijk dat we af en toe ziek worden. Dat er zich wat voordoet en dat we ingaan tegen de natuur van dingen. Dat we net niet genoeg bestand zijn tegen de omstandigheden of dat er een ziektemaker toch weet door te dringen in ons lichaam. 

 

 

Daarom is het goed om wat te weten over ziekte en genezing.  Enkele specifieke tools ter beschikking te hebben om genezing te bevorderen.  Guasha, moxa en zelfmassage of acupressuur zijn daar uitstekende middelen toe.  Erg doeltreffend en eenvoudig aan te leren.

 

Thema 5 – Zingeving

 

Zingeving is cruciaal in gezondheid omdat onze emoties een centrale rol spelen. Zeker vanuit de Chinese gezondheidsleer (via de 5 fase of elementenleer). Sterke emoties, als ze langdurig worden aangehouden kunnen ons letterlijk ziek maken.

 

 

Weten wie we zijn, waar we heen willen en welke rol we spelen in dit leven.  Zaken die ons een houvast geven.  Een rode draad om ons overeind te houden als de storm van het leven over ons heen waait.

Een Schatkist

   –  Leefstijlbox met 3x empowerment en 5 thema’s om geluk en gezondheid te verbeteren  –  

Na jaren ervaring in het coachen en behandelen van cliënten heeft ons team een tool samengesteld die precies dit moet doen.  Mensen in hun kracht zetten zodat ze hun gezondheid in eigen hand kunnen nemen.

 

Yang Sheng

Leefstijlbox
Jouw Weg naar Zelfstandigheid in Gezondheid
 • THEORIE - Je voelt je zelfverzekerd in je handelen want je weet wat je doet en waarom je het doet.
 • TOOLS - Je hebt alles in handen om meteen aan de slag te gaan
 • INGREDIËNTEN - Je geniet van onze heerlijke thee en kruiden.
 • VIDEOMATERIAAL - Je traint en behandelt als een professional door onze heldere instructievideo's
 • Q&A - Je hoeft nooit meer op zoek naar antwoorden want die stel je gewoon in onze Q&A groepsforum.
Luxe Editie

Ik had altijd last van menstruatiekrampen.  Door de lifestylebox kwam ik in contact met moxa behandelingen.  De instructies zijn duidelijk en het werkt echt.  Zo fijn dat ik een oplossing gevonden heb.   De guasha steen is overigens heerlijk voor gezichtsbehandeling, mijn huid is merkbaar stralender geworden.  Echt wel een schatkist inderdaad.

Natasha

Personeelsadministratie

Een heerlijke doos - ik heb enorm veel geleerd uit de theoretische achtergrond uit het boek.  Die dan toepassen in de praktijk.  En als je ergens tegen aan loopt, dan vraag je het gewoon op het Q&A Forum - echt een hele grote hulp.

Christine

Yoga docent

Ik ben een verlegen persoon van nature waardoor groepslessen niet echt aan mij besteed zijn.  Met de heldere instructievideo's en het voorbeeld trainingsschema ben ik nu toch aardig op weg met sporten.  Met de voeding heb ik met name profijt omdat mijn vrouw er flink mee aan de slag is gegaan.  Een aanrader voor iedereen die op zelfstandige basis aan gezondheid wil werken.

Kristof

ICT

GRATIS

 

digitaal jaarabonnement Lifestylemagazine

               Probeer het 30 dagen uit

 

We zijn er helemaar van overtuigd dat je met deze box een hoop plezier en gezondheidswinst zult behalen dat we een 100% niet goed – geld terug garantie geven.

luxe magneetdoos lifestylebox yangsheng gezondheid met voedingsleer thee kruiden guasha en moxa stick

We raden aan om stapsgewijs door de inhoud van de handleiding te gaan.  Onderzoek hoe de concepten in jouw leven zich manifesteren.

 

Zet een trainingsroutine op.  Gebruik de oefeningen en evt. het aangeboden trainingsschema. 

 

Ga experimenteren met voeding.  Voel wat het met je doet en vergeet vooral niet plezier te hebben in het proces.

 

Probeer enkele behandeltechnieken uit en stel vragen in onze Q&A zodat je met meer situaties kunt gaan oefenen om de technieken in te zetten.

 

Als je voor wat voor reden dan ook vindt dat ons aanbod onvoldoende bijdraagt aan jouw verwachtingen, stuur ons de kist terug en we betalen jou het volledige aankoopbedrag terug.  Inclusief je gemaakte verzendkosten.

 

Wat is het jou waard om minder afhankelijk te worden van de medische industrie?  Om zelfstandiger te worden en in je kracht?  Zelfverzekerd en doelgericht op het gebied van gezondheid en welzijn?

 

Ben je klaar om geïnspireerd te worden?

 

Wat als je ticket naar dit alles minder kost dan je maandelijkse zorgbijdrage?

 

Bestel hem vandaag nog en krijg een jaar lang ons Yang Sheng Lifestylemagazine digitaal toegestuurd.

 

Klik op de link om jouw reis te beginnen.

Wil Je Blijven Leren?

Schrijf je dan nu in voor
onze maandelijkse nieuwsbrief

Have no product in the cart!
0